Skryt

(English testimonials). Her finner du små video snutter hvor ulike kunder forteller om sin opplevelse av JazzCode (musikken på alle intervjuene er fra JazzCode’s egne CD’er):

Jazzcode fikk toppscore på en konferanse for IT ledere (CIO´s) i Brussel under kåringen av årets CIO (vinner var CIO i Audi).  Vi danket sågar ut stjernen Jamie Anderson og oppdraget har ledet til flere store internasjonale oppdrag, bl.a. for UNESCO i Paris.

Jazzcode inspirerer. Ordet Glede fikk bein å gå på da deltakere ble bedt om å skrive inn assosiative ord på et foredrag med Jazzcode (for Buf etat 2019).  

2013: Fantastisk respons (på Småtinget i NHO regi) fra norske lederer og politikere som ga oss et snitt på 5,24!  Ingenting er bedre enn fornøyde oppdragsgivere.

2012: Fantastisk respons fra NHO publikum etter foredrag om jazzkoden med musikere på en konferanse om entreprenørskap: 65% av publikum ga oss høyeste score 6 på en skala fra 1-6!  I salen satt toppolitikerne fra de største partiene, samt ledere fra næringslivet.

65% av deltagerne (toppolitikerer og ledere) ga oss beste score på en konferanse i NHO regi.
65% av deltagerne (toppolitikerer og ledere) ga oss beste score på en konferanse i NHO regi.

Hør hva kundene sier om kurset Prepare, Produce, Present:

– Beste kurs på mange år!  Bruker det hver dag.  Gjør det lettere åsamarbeide på tvers av avdelinger.  Effektivt når man skriver notater, analyser, utredninger eller strategier.

 


Leder for NRK Aktivum (etter kick off med alle de ansatte hvor vi kjørte JazzCode etterfulgt av et to timers treningsopplegg i teatersport:  Inspirerende, pedagogisk opplegg som ga oss ny innsikt og et nytt språk til å beskrive noe vi kanskje kjenner, men som vi stadig trenger å bli minnet på.

Jan Einar Johnsen fraeventbyrået Impress (og medlem av Vazelina Bilopphøggers) om JazzCode: “Magiske øyeblikk og en stor opplevelse.  De tok alle i salen…Det slike øyeblikk man lever for når man står på lever av å stå på en scene.”

 

Kennet Bratteberg fra Dagbladet forteller om JazzCode: “Noe av det sterkeste jeg har opplevet”.

Anne Røren Andreassen, direktør, kompetanseutvikling innen forsikring, om JazzCode:  “Visste ikke noe om jazz, men dette er relevant, og har blitt glad i jazz”.

Adm. dir for Oracle Norge, Per Hove, om JazzCode: “Dere er spesialister som får det til å låte bra sammen.  Akkurat slik er det for oss også.  Kjempebra og kjemperelevant.”

Tines Adm. Dir. Hanne Refsholt: “Så relevant for Tine – i forhold til forenkling, klare roller og det å tenke team.  Viser hvordan vi kan inspirere hverandre og ha det gøy.   Gir det min varmeste anbefaling.”

Peter Butenschøn, tidl. leder for Norsk Form om JazzCode: “Viser oss viktigheten av å kunne ta ting på sparket.  Størmer har tenkt mye på dette og klarer balansen mellom jazz og ledelse.  Imponerende”.  

 

Legg igjen en kommentar