For deg som har vært på strukturkurs med Carl Størmer: Oppfriskningskurs på video

Er du tidligere kursdeletaker? Meld deg på vårt gratis minkurs for tidligere kursdeltakere for å friske opp de viktigste tingene du lærte, eller bestill hele oppfriskningskurset (15 episoder over like mange uker, tilgang i ett år).

Siden starten i 2005 har flere tusen analytikere, utredere, konsulenter og ledere i offentlig og privat sektor tatt Jazzcodes todagerskurs i struktur.  Gjennom god struktur har de blitt bedre til å motta, organisere og formidle egen og andres innsikt.

Men travle hverdager gjør at mye er glemt.  Derfor har vi laget et oppfriskningskurs spesielt myntet på deg som har vært på kurs tidligere.  Kurset er bransjenøytralt, består av 15 korte ukentlige episoder, men kan, om ønskelig, lages spesifikt for din organisasjons med skreddersydde eksempler og øvelser (ta kontakt for pris og leveringstider).

Her kan du se noen eksempler på videoer fra kurset

ALT MÅ KUNNE SKUMLESES: Spørsmål, kategorier og ufullstendige setninger kan ikke skumleses. Hvis du ønsker effektiv kommunikasjon med travle mottakere bør du unngå click-bait og andre lettvinte overskrifter.
Her er en episode om data, informasjon og kunnskap
Denne episoden oppsummerer en enkel matrise for kommunikasjon basert på kunnskap og motivasjon

Ta kontakt hvis du er interessert i en uforpliktende samtale om repetisjonskurset eller hvis du vil vite mer om selve todagerskurset.